• Kellemes környezet

  Falunk Délerdélyben, Déva és Vajdahunyad között félúton helyezkedik el. A főút megkerüli a falut, így távol vagyunk a világ zajától. 

 • Minőségi vendéglátás

  Csendes, nyugodt, családias környezetben igényes szálláslehetőséget kínálunk minden betérő vendégünknek.

 • Szervezett programok

  Az aktív pihenésre vágyóknak többnapos programot tudunk ajánlani, ami csillagtúrában bejárható és egybefoglal történelmi és természeti helyeket.

 • Ízletes ételek

  Finom, erdélyi, magyaros, házi jellegű ételeket és italokat tudunk biztosítani vendégeinknek, melyek alapanyagai nagy részét mi állítunk elő.

 • Családias kiszolgálás

  Szobáink tiszták, rendezettek  és kényelmesek, kedves, udvarias kiszolgálás várja a hozzánk érkezőket. 

Petrozsény

A Zsil völgyében a szenet a 18. századtól kezdve bányászták. Petrozsényban található bányászati múzeumban  a termeléshez használt eszközök  tekinthetők meg.

Petrozsénytől nem messze található felvonó segítségével megközelíthetjük a Kis- és Nagy Páringot. A felvonótól egy óra alatt meg lehet mászni a Kis-Páringot, de aki csak a tájban gyönyörködne az megteheti a felvonó mellett levő kávézó erkélyéről is.

*Télen sízési lehetőség is van, kék, piros és fekete pályákon, összesen 8 kilométeren.

A Boli barlang hazánk legregényesebb, legsajátosabb és talán a leglátogatottabb barlangja.   Magassága 10-20m, mélysége 75m, az áthaladó patakon több hidat építettek. Akusztikája kitünő, egykori bálterem, ma koncerteket is tartanak benne.

A Véka szurdok érdekes medrét a víz formálja évszázadok óta. Országszerte egyedi látvány fogadja azokat, akik ezt a kis helyet felkeresik.

Boli barlang
Pareng hegység, felvonóval
Bányamúzeum
Bányamúzeum